Πρέσσες συμπίεσης απορριμμάτων του γερμανικού οίκου HSM GmbH & Co. KG

Όπως είναι ήδη γνωστό, βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, κάθε επιχείρηση είναι υπεύθυνη για τα απορρίμματα που παράγει. Πέραν όμως αυτού, διανύουμε μια εποχή που τα περιβαλλοντικά θέματα αποκτούν κρίσιμο ενδιαφέρον και οι έννοιες “Ορθολογικη Διαχείριση Απορριμμάτων”, “Βιώσιμη Ανάπτυξη” και “Κυκλική Οικονομία” έχουν πλέον ευρεία εφαρμογή σε όλες τις επιχειρήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία IB&O Machines παρουσιάζει τις πρέσσες κάθετης αλλά και οριζόντιας συμπίεσης του Γερμανικού Οίκου HSM.

Σειρά Κάθετων πρέσσων συμπίεσης – δεματοποίησης V-Press

Οι πρέσσες αυτές είναι ιδανικές για χρήση όχι μόνο στην βιομηχανία, αλλά και σε κάθε επιχείρηση καθώς είναι μικρές σε διαστάσεις και οικονομικές.
Συμπιέστε τα απορρίμματα σας μόνοι σας και συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, απολαμβάνοντας παράλληλα πολλαπλά οφέλη:

✔    Εξοικονομήστε χώρο στην αποθήκη σας
✔    Κερδίστε από την πώληση συμπιεσμένο υλικό σε εταιρίες ανακύκλωσης


Εξασφαλίστε για τους εργαζόμενους σας:

✔    Οικονομία χρόνου
✔    Καθαρό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας

Με τις στιβαρής κατασκευής και υψηλής αξιοπιστίας Γερμανικές πρέσσες HSM μπορείτε να μειώσετε τον όγκο των απορριμμάτων σας (χαρτιών, χαρτονιών πλαστικών), στον χώρο σας, έως και 95%!
Είμαστε στην διάθεσή σας για να βρούμε, μέσα από την ευρεία γκάμα πρεσσών του Οίκου HSM, την λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Χειμάρας 3, 14343 Ν. Χαλκηδόνα / τηλ:210-2510100 (εσωτ. 502) / email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

Κατάταξη ώς προς
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

Πρέσσες ανακυκλώσιμου υλικού