Ειδικός μηχανισμός προστασίας κασετών μέσω μελάνης, με δυνατότητα ανίχνευσης φυσικής επίθεσης κατά του ΑΤΜ και αποτροπής ληστείας, με έκχυση μελανιού ασφάλειας. Το a2m μπορεί να λειτουργήσει κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου της διαδικασίας τροφοδότησης του ΑΤΜ (replenishment).

Κάθε οργανισμός που χειρίζεται προσωπικά δεδομένα τα οποία αφορούν σε άτομα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα είναι υποχρεωμένος να συμμορφωθεί πλήρως με τους νέους κανονισμούς EU General Data Protection Regulation, επανεξετάζοντας ή και αναθεωρώντας όλες τις διαδικασίες διαχείρισης των πληροφοριών του.

NON STOP ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ & ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΜΕ (2) ΘΥΡΙΔΕΣ ΕΞΟΔΟΥ i- HUNTER iΗ-110 SERIES

  • Απόλυτη ακρίβεια ανίχνευσης πλαστότητας EURO/ USD και άλλων ξένων νομισμάτων
  • Αναγνώριση serial number, επιταγών και barcode μέσω full color
  • Πολυνομισματική – έως 40 ξένα χαρτονομίσματα
  • Πιστοποιημένη 100% από την ECB ως προς την πλαστότητα και την επεξεργασία ευρώ χαρτονομισμάτων
  • Φιλικό σύστημα προς τον χρήστη
  • Δυνατότητα χρήσης της μηχανής από δύο tellers ταυτόχρονα

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ HSM POWERLINE FA450.2 3.9 x 40 mm. 100% Γερμανική κατασκευή, παραγωγή, τεχνολογία και τεχνογνωσία

Χάρη στη μεγάλη απόδοσή του, αυτός ο ανθεκτικός καταστροφέας εγγράφων είναι ιδανικός για χρήση σε αρχεία ή σε κεντρικούς σταθμούς για τεμαχισμό εγγράφων.

Η ΕΚΤ και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες της ζώνης του ευρώ δημοσιεύουν τεχνικές πληροφορίες που αφορούν τους ελέγχους καταλληλότητας προς κυκλοφορία των χαρτονομισμάτων ευρώ,

Η εταιρεία IB&O Machines, εκπροσωπεί τα παρακάτω εργοστάσια:
SEETECH Co Ltd, Κορέας - μηχανές καταμέτρησης και ανίχνευσης πλαστότητας χαρτονομισμάτων (με δύο θυρίδες εξόδου) /μηχανές ποιοτικής διαλογής χαρτονομισμάτων. Το εργοστάσιο Seetech Co., LTD Κορέας έχει 25ετή παρουσία στη διεθνή αγορά και όσον αφορά την Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 1998. Από τον Μάιο του 2014, η εταιρεία μας IB&O συνεργάζεται απευθείας και αποκλειστικά με τον παραγωγό των μηχανών Seetech Co., LTD, απευθείας με το ίδιο δηλαδή το εργοστάσιο. Στην Ελλάδα έχουν διατεθεί πέραν των (10.000) μηχανών του εργοστασίου Seetech Co., LTD. Καταθέτουμε επίσης ενδεικτικό κατάλογο Τραπεζών της Ευρωζώνης που έχουν προμηθευτεί μηχανές του εργοστασίου Seetech Co., LTD.